PetrusPlassen Mat og Vin Stue
Catering
KOLDTBORD: Grillede kyllinglår, Røykelaks med eggerøre, Ovnsbakt ørret med dill og rømme, Lune karbonader med bløtstekt løk, Roastbiff med potetsalat, Spekemat med flatbrød og rømme, Grønn salat, Smør / aioli,Flutes-brød Buffet: 245,- Koldttallerken: 195,-
SPEKEMATBUFFET: Ulike sorter norsk, spansk og italiensk spekemat servert med: Eggerøre, Rømme, Marinerte grønnsaker, marinerte båtpoteter, Aioli, Flutes- brød Buffet: 450,- Speketallerken med brød/rømme: 195,-
SPARERIBSBUFFET:
500 g spareribs pr pers, fløtegratinerte poteter, marinerte båtpoteter,maiskolbe, calwslaw og diverse
sauser. Pris pr pers 250 kr.
FYLT KYLLINGFILÈT:
med smørdampede grønnsaker, fløtegratinerte poteter og marinerte båtpoteter og papriksaus Pris pr.pers 250 kr.
HELSTEKT YTREFILÈT:
med smørdampede grønnsaker, fløtegratinerte poteter, marinerte båtpoteter og heimelaga champingnonsaus. Pris pr. pers 298 kr
Lasagne
serveres med salat og flutes-brød
pr.pers 139,-
Tagiatelle
serveres med laks, egg, asparges, salat og flutes-brød
pr.pers 159,-
Burritos
serveres med rømme,salsa,guacamole og salat
pr pers 159,-
Fiskesuppe a`la PetrusPlassen
serveres med flutes-brød
pr pers 85,-
Setesdals-suppe
serveres med flatbrød og flutes-brød
pr pers 110,-
PETRUSPIZZA- Take away kr 169,-
Arendalitten
m/ reker, champignon og ananas
Byglendingen
m/ spekeskinke, ruccula og løk
Evjdølen
m/ skinke, champignon og ananas
Honndølen
m/ kjøttdeig, bacon og løk
Valldølen
m/ tacokjøttdeig, salsa og løk
Åsdølen
m/kylling, paprika og mais
Heyerdahl Spesial
m/peperoni og ananas
RING PIETER PÅ 92418836 FOR BESTILLING
torsdag 22. juli 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Ris og Ros mottas med Takk.